top of page

ONLY BRIDAL

Bruidsfotografie stijlvol en elegantNaast portretfotografie kunnen jullie bij Belinda Terrisse ook terecht voor bruidsfotografie. Zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Lees dan verder.


“Dear Sweet Bride To Be.”

Jullie gaan touwen… Van harte gefeliciteerd! Bedankt voor jullie interesse in mij als bruidsfotograaf. Het zou een eer zijn jullie bruiloft te mogen fotograferen. Als jullie op zoek zijn naar een enthousiaste en gepassioneerde bruidsfotograaf, dan zijn jullie op het juiste adres.


Jullie Bruidsfotograaf

Voor mij als bruidsfotograaf is het belangrijk dat ieder detail wordt vastgelegd.

Jullie zullen wel overrompeld zijn met alle informatie die beschikbaar is voor huwelijken. Wees gerust, ik adviseer jullie met alle liefde. Elk detail telt om jullie trouwdag een onvergetelijke dag van te maken. Hierin speelt fotografie een belangrijke rol, zodat jullie na het bekijken van de foto’s jullie trouwdag herbeleven.Wat kunnen jullie verwachten


Een uniek verhaal vastleggen, jullie verhaal! Het zou een eer zijn om dit voor jullie te mogen doen. Tijdens ons kennis making gesprek zullen we jullie trouwdag uitgebreid bespreken. Met al jullie speciale verzoeken zal rekening mee worden gehouden om jullie dag onvergetelijk te maken. In de periode voorgaande jullie bruiloft zullen we contact houden. Mochten in jullie dagindeling wijzigingen zijn hoor ik dat graag. Voor vragen kunnen jullie altijd bij mij terecht.

Op jullie trouwdag zal ik onopvallend aanwezig zijn om de mooiste foto's voor jullie te maken, van romantische beelden tot journalistieke portretten en de prachtigste details.


Een prachtige trouwrapportage is al vanaf € 550,- beschikbaar. Zijn jullie geïnteresseerd en willen meer informatie ontvangen betreft mijn tarieven en beschikbaarheid? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.
Comments


bottom of page